Kultūras programma

Ekskursija uz Turaidu

Turaidas muzejrezervāts ir viens no populārākajiem tūristu galamērķiem Latvijā. Turaidā atrodas mūra pils, kas ir saglabājusies kopš viduslaikiem.

No mūra pils galvenā torņa paveras gleznains skats uz Gaujas Nacionālo parku.

Braucienā paredzēts apskatīt arī lielāko alu Baltijā – Gūtmaņa alu.

Brauc līdzi un atpūties trešdien, 12. augustā, no 9:00 līdz 15:00!

Lai piedalītos, nepieciešams reģistrēties un samaksāt dalības maksu pie informācijas galda turnīra zālē līdz otrdienas, 11. augusta, 14:00. Vietu skaits ir ierobežots. Dalības maksa: pieaugušajiem: 13 EUR, studentiem: 11 EUR un skolēniem – 10 EUR

Piezīme: ja reģistrēto dalībnieku skaits nesasniegs 25, brauciens tiks atcelts.

Galda tenisa turnīrs

Galda tenisa turnīrs ir kļuvis par RTU Open tradīciju, un notiks arī šogad, piektdien, 14. augustā plkst. 11:00 Raņķa dambī 24a. Nāc un izbaudi papildus sacensību garu!

Lai piedalītos, nepieciešams reģistrēties pie informācijas galda turnīra zālē līdz ceturtdienas, 13. augusta plkst. 22:00. Dalība bez maksas.

Vakara pieņemšana

Vakara pieņemšana notiks uz terases ar skatu uz Vecrīgu, vienā no skaistākajām vietām vakara baudīšanai. Lieliska iespēja nepiespiestā atmosfērā komunicēt ar pārējiem dalībniekiem un organizatoriem tiek piedāvāta piektdien, 14. augustā, plkst. 21:30.

Lai piedalītos, nepieciešams reģistrēties un, ja nepieciešams, samaksāt dalības maksu pie informācijas galda turnīra zālē līdz trešdienas, 12. augusta, 17:00. Dalība lielmeistariem ir bezmaksas, dalības maksa pārējiem: 15 EUR. Piezīme: arī lielmeistariem nepieciešams reģistrēties.

Šaha bārs

Šaha bārs ir vēl viena RTU Open tradīcija: atvērts katru vakaru līdz pēdējam klientam. Šaha bārā ir iespēja atpūsties pēc grūtas dienas, baudot dzērienus ar 10% atlaidi, kā arī apspriežot šaha stratēģijas uz bārā pieejamajiem galdiņiem. Atpūties krogā Runcis, Jāņa sētā 1!

Latviešu